• House-t gyakran láthatjuk tévét nézni.

    Most már azt is tudhatjuk, hogy mit:

      A Közkórház  című sorozatot.

 

  • Dr.House Nike cipőt hord

     

  • Chase neve "űzött vad"-ot jelent,

      míg Foreman neve "csoportvezető"-t.

 

  • Greg Gameboy játékán

     "Metroid: Zero Mission" játékot játszik

 

(Paul Challen: Dr. House)

 

  

Hugh Laurinak megjelent egy könyve A Balek címmel                       

                                           

Hugh Laurie története könyvben olyan, mint Guy Richie filmjei, A Ravasz, az Agy, vagy éppen a Blöff. Vérbeli angol humor, csibészes gonosztevők. Rejtő Jenő és P. G. Woodhouse legjobb napjait idéző karakterek, lendületes cselekmény. Nem túlzás azt állítani, hogy miközben azért mégiscsak egy feszültséggel teli,pergő,izgalmas krimit tart az olvasó a kezében, úgy érzi, a könyv mellé egy Monty Python előadásra is jegyet váltott. Mert szinte nincs olyan bekezdés, amin ne nyerítene önfeledten. Laurie szarkasztikusan ironikus humora zseniális. Ezek után érthető, honnan is merítette magának Dr. House karakterének legfőbb jegyeit.    

(http://bookline.hu/control/producthome?type=22&id=61981)

 

Valamint egy könyv Doktor Houseról és a kulisszatitkokról.

                                          

A világ egyik legnépszerűbb sorozata, a különleges betegségekről, és a televíziózás történetének legellenszenvesebb dokijáról nevezetes Dr. House, melynek sikere legfőképp egy embernek, a címszereplőt életre keltő színésznek, vagyis Hugh Laurienak köszönhető. De ki is ez a rendkívüli kék szemű, az amerikai akcentust tökéletesen utánzó brit színész? Többek közt kiváló komikus, remek zenész, sikeres író, szóval egy igazi polihisztor.
A könyvből Hugh Laurie életének legapróbb részletein túl a sorozatról is megtudhatunk mindenféle érdekes információt. Így a kötetet bátran ajánljuk a sorozat rajongóinak, illetve azoknak, akik rajongók lesznek, amint bepillantást nyernek a nyers modoráról ismert diagnoszta embergyűlölő világába.

(http://www.alexandra.hu/scripts/cgi/webshop.cgi/GetBook?BookID=110706)

 

  • Hugh Laurie bármit megtesz, hogy sikeres legyen a sorozat.  Órákig gyakorolta a sántítást, még a doki kedvenc "cukorkáját", a Vicodine-t is kipróbálta.

                                                   

"Ha semmid sem fáj, akkor kellemes szédülést okoz. Persze azért senkinek nem ajánlanám jó szívvel, ez mégiscsak nagyon erős gyógyszer" - árulta el a brit színész, aki 2004 óta alakítja House-t.

  

 

Oldalmenü
Szavazás
Mit gondolsz Kutner haláláról?
Ezek után nincs értelme élni
Elég drasztikus megoldás volt
Ki az a Kutner?
Nem csíptem... örülök neki
Végre valami izgi a sorozatban!
Diavetítő