Vigyázat!

Az oldal nyomokban spoilert tartalmazhat! 

 

  Doktor Gregory House (Hugh Laurie) egy mogorva, borostás, jó humorú, szarkasztikus, idősödő, jobb lábára sánta fickó, aki olyan "zseniális" módszerekkel kezeli a betegségeket akár  Sherlock a gyilkosságokat.

  A Princeton-Plainsboro kórház büszke diagnosztája. House-t érdeklik mások érzései, csak nem mutatja azt. Neki csak az a fontos, hogy a betegségeket átvágja, de hát ez az ami a sorozatot ilyen csodálatossá teszi.

  A team a 3. évadig 3 tanoncból állt, akik általában követték, de néha ellent mondtak főnöküknek. Dr. Eric Foreman (Omar Epps) az afro-amerikai neorológus, Dr. Allison Cameron (Jennifer Morrison) a csábító immunológus és Dr. Robert Chease (Jesse Spencer) a jóképű pasi, aki néha nevet House poénjain. Valamint a sorozat nagyon fontos szereplője Dr. Lisa Cuddy (Lisa Edelstein) az igazgatónő és Dr. James Wilson (Robert Sean Leonard) onkológus, akit House barátaként ismerhettünk.

A 4. évadban új csapat érkezik, mivel Cameronék elszivárogtak.  Néhány évad erejéig 50 újdonsült doki volt a színen, majd ez jelentős csökkenésnek indult, mire az évad végére a szokásos 3 tanoncka állt Houseunk elé: Dr. Remy Hadley (Olivia Wilde) azaz Tizenhármas, akit gyakran hallhatunk Cameron-klónként is, dr. Lawrence Kutner (Kal Penn), akivel kapcsolatban az 5. évad rejteget néhány meglepetést, valamint dr. Chris Taub (Peter Jacobson), aki a jólfizető plasztikai sebészségét hagyta ott Gregért... ,

                     

                    

 

       Köszönöm a több mint 2000 látogatót!!!!

 

 

  Jó kutakodást és hamár itt jártok, írjátok meg a véleményeteket a       vendégkönyvbe. Üdv: a szerkesztő    

Oldalmenü
Szavazás
Mit gondolsz Kutner haláláról?
Ezek után nincs értelme élni
Elég drasztikus megoldás volt
Ki az a Kutner?
Nem csíptem... örülök neki
Végre valami izgi a sorozatban!
Diavetítő